Tietoja Salaisesta säilöstä

Salaiset säilöt on suunniteltu suojaamaan luottamuksellisia tietoja luvattomalta käytöltä. Salainen säilö on tietojen taltio tietokoneellasi. Voit lukita säilön tai avata sen käyttämällä vain omassa tiedossasi olevaa salasanaa. Sinun on annettava salasana, jotta voit muokata lukitun salaisen säilön tiedostoja. Jos olet antanut väärän salasanan 10 kertaa peräkkäin, salaisen säilön käyttö on estetty tunnin ajan.

Jos kadotat tai unohdat salasanan, et voi palauttaa tietoja.

Salaisen säilöjen luomiseksi Kaspersky Small Office Security käyttää AES XTS -tiedonsalausalgoritmia, jonka tehokas avaimen pituus on 56 bittiä.

Jos tietokoneellasi käytetään FAT32-tiedostojärjestelmää, voit luoda enintään 4 Gt:n kokoisia salaisia säilöjä.

Katso myös:

Tiedostojen siirtäminen salaiseen säilöön